Mijn school zingt

 
 Deze site is voor leerlingen en leerkrachten die deelnemen aan het muziekproject ‘Mijn school zingt’ en de naschoolse ‘Proeftuin Muziektheater’.  Gedurende een periode van 3 maanden of langer werken onze medewerkers Rita Iny, Maya Link en Herman Link wekelijks op een basisschool als cultuurcoach.


Dit project doen wij i.s.m. de Culturele Buitenplaats Kranenburgh Bergen en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Bergen en de provincie Noord Holland.


Tijdens schooltijd leren maximaal 60 leerlingen (gr 3 t/m 6) een selectie van internationaal en eigentijds Nederlands liedrepertoire en aansluitend en na schooltijd is er in dezelfde periode voor de leerlingen de mogelijkheid deel te nemen aan de cursus  ‘proeftuin Muziektheater’.  Dit kan alleen op inschrijving met een maximum van 15 leerlingen, lees meer...


In de schooljaren 12/13, 13/14 en 14/15 hebben wij tot nu toe op acht basisscholen in Bergen, Schoorl, Groet en de Egmonden gewerkt als cultuurcoach. Dit schooljaar 2015/16 zullen wij opnieuw op drie basisscholen komen te werken.


Belangstellende scholen in de Gemeente Bergen kunnen contact opnemen met Geert Jan Davelaar:  emailadres


Deze site bevat algemene informatie, links, muziek-fragmenten, tips, clips, lesopdrachten en een downloadlocatie van teksten, mp3 bestanden, muzieknotaties en lesbrieven.


Deze site blijft in ontwikkeling en uw suggesties zijn van harte welkom. Mail naar Samba Salad...


WIJ WENSEN JULLIE VEEL MUZIKAAL PLEZIER


Rita, Maya & Herman

Kom ook eens naar één van onze voorstellingen of concerten, neem een kijkje in onze agenda!


Ga naar www.mijnschoolswingt.nl voor een compleet overzicht van onze muziekeducatie projecten, workshops en voorstellingen voor het onderwijs.

Deelnemende scholen
klik op de naam van de school voor reacties, FOTO’s en VIDEO’s

St Jozef
Egmond a/d Hoef 

Van Reenen
Bergen

De Windhoek
Egmond binnen

Willem Alexander
Bergen 

De Branding
Bergen

Teun de Jager
Schoorl

Bosschool
Bergen

Lucerbert
Bergen

Klimduin
Groet

BS Boswaid
Egmond a/d HoefSt_Jozefschool.htmlSt_Jozefschool.htmlVan_Reenenschool.htmlVan_Reenenschool.htmlDe_Windhoek.htmlDe_Windhoek.htmlWillem_Alexander.htmlWillem_Alexander.htmlDe_Branding.htmlDe_Branding.htmlTeun_de_Jager.htmlTeun_de_Jager.htmlBosschool.htmlBosschool.htmlLucebert.htmlLucebert.htmlBoswaid.htmlBoswaid.htmlBoswaid.htmlBoswaid.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8shapeimage_3_link_9shapeimage_3_link_10shapeimage_3_link_11shapeimage_3_link_12shapeimage_3_link_13shapeimage_3_link_14shapeimage_3_link_15shapeimage_3_link_16shapeimage_3_link_17shapeimage_3_link_18shapeimage_3_link_19

CULTUURCOACH op school

Binnenkort
cultuurcoach
op  DE
VAN REENENSCHOOL
BERGEN

Lees verder......

Aanmelden
nieuwsbrief 
Samba SaladProeftuin.htmlhttp://www.kindermuziek.com/index.php?p=nieuwsbrief&page=optin&naam=Naam&email=E-mailadreshttp://www.kindermuziek.com/index.php?p=nieuwsbrief&page=optin&naam=Naam&email=E-mailadreshttp://www.kindermuziek.com/index.php?p=nieuwsbrief&page=optin&naam=Naam&email=E-mailadresshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3